top of page

Boomkwekerij Veldhuis

Wij houden ons bezig met het opkweken en het verkopen van laan-, sier- en fruitbomen. Door ons brede netwerk kunnen wij ook beplantingslijsten voor u verzorgen. Daarnaast kunt u voor DCM organische meststoffen bij ons terecht. Door onze manier van werken en de korte lijnen met collega-kwekers blijft onze kwaliteit gewaarborgd. Onze klanten zijn hoveniers, landgoedeigenaren, landschapsarchitecten en -verzorgers. 

Het bedrijf is vanaf 1 oktober 2021 gevestigd in het buitengebied van het dorp Raalte aan de N348. De bomen worden geteeld op leemhoudende zandgrond. Dit zorgt voor een goed wortelgestel van de boom, wat de basis is voor een goede hergroei. Door ons complete aanbod, kunnen wij iedereen goed van dienst zijn.

Tevens verzorgen wij een groot deel van het onderhoud van een landgoed, in de nabijheid van Dalfsen. De combinatie maakt het werkt aantrekkelijk, maar geeft ons ook kennis over de ontwikkeling en groei van bomen en planten. 

Onze visie is biodiversiteit is leven. De vele verschillende soorten dieren en planten op aarde houden elkaar in balans.  Alle organismen zijn met elkaar verbonden, in een onderling afhankelijk ecosysteem waarin ze allemaal hun eigen rol hebben. Middels deze visie zijn wij ervan overtuigd geen bestrijdingsmiddelen te gebruiken, maar ziekten en plagen op een natuurlijke wijze te bestrijden.

Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden

bottom of page